Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK
Tlf.: 22 142 142
Menu

Arrangementer

Hos Kokke-Smedjen finder du de perfekte rammer til dit næste arrangement. Vores lokaler er lyse og med 10 meter til loftet, hvilket sikrer en god akustik ved større arrangementer. Vi planlægger dit arrangement efter dine ønsker, så du får lige præcis den dag, du drømmer om. Vi tilbyder tre forskellige menuer, der kan tilpasses til det enkelte arrangement. Vores lokaler ligger på Østerbro, og de er nemme at komme til både med bil og offentlig transport.

Bestilling

Konfirmationer

Hold din konfirmation hos Kokke-Smedjen og få en uforglemmelig dag sammen med dine gæster og forældre. Vi tager hånd om alle de praktiske detaljer på selve dagen og sørger for, at du får en mindeværdig dag, som du vil huske i mange år.

Bryllup

At sige ’ja’ til hinanden er for mange en af de største dage i livet og en uforglemmelig dag. Fejre kærligheden sammen med jeres venner og familie i vores hyggelige lokaler, hvor I har mulighed for at sammensætte jeres bryllupsfest efter jeres ønsker og behov.

Runde fødselsdage

Hold din runde fødselsdag i dejlige lokaler centralt i København. Hos Kokke-Smedjen kan du nyde dagen sammen med dine venner og familie uden at skulle tænke på alt det praktiske, der ofte følger med denne form for arrangementer. Vi står for alt lige fra mad og drikkevarer til betjening og oprydning efter festen.

Firma arrangementer

Vi hjælper dig gerne med at arrangere dit næste firmaarrangement i de bedste rammer midt i København. Vores lokaler er velegnet til både små og store arrangementer. Vi har bl.a. god erfaring med at afholde julefrokoster, workshops, møder, seminarer, firmafester og meget mere.

Foredrag

Det kan være vanskeligt at finde et lokale til et foredrag i København, hvor der både er plads til en større forsamling og samtidig har en god akustik. Det kan vi tilbyde dig! Vi har gennem årene lagt lokaler til både større og mindre foredrag med stor succes. Kontakt os gerne og hør mere om dine muligheder.

Receptioner

Skal du holde en reception i København, så har vi de perfekte lokaler. Vi har god erfaring med at arrangere receptioner og sørge for, at det hele forløber planmæssigt på selve dagen. Vores lokalers beliggenhed er helt ideel til receptioner i København, da det er nemt for gæsterne at ankomme både med offentlig transport og bil.