
Vi tilbyder 63 selskabsretter at vælge mellem
À la carte menuén med op til 7 retter pr. person
Share food pakken, hvor retterne serveres som dele mad
Ønskes en special ret, der ikke fremgår af vores menukort, kan vi sammensætte en menu efter aftale
Share food pakken
Retterne i vores share food pakke serveres som dele mad. Vi anbefaler, at man vælger 3 x 3 retter, i alt 9 retter til deling. Minimum er 6 retter i alt. Priserne er pr. kuvert.
Pakken indeholder følgende:
Velkomstdrink
Snacks ved ankomst
Kaffe / the / Avec
Leje af lokale
Opdækning
Rengøring / oprydning
tjenere / Kokke
Fri fadøl fra Møns bryghus – huset vin – sodavand / vand (Under middagen)
____________
Prisen for pakken starter ved 475 kr. inkl. moms
Ønskes pakken uden drikkevarer starter den ved 275 kr. inkl. moms
Pris pr. ret.: 50 kr.
Frisk bagt italiensk brød med krydderurter. (20 kr. pr. person)
Tortillas (spansk æggekage med hvidløg, løg, chili og stegte kartofler)
Dehydreret tomater med burrata, balsamico og basilikum.
Dadler fyldt med mascarpone og pancetta
Brushetta med tomat, bøffel mozzarella, konfiteret hvidløg og frisk basilikum.
Friske asparges stegt med pancetta og honning stegte mandler.
Salt bagte kartofler & Mojo sauce
Croquetas med Serano skinke og gruyereost.
hel smørstegt blomkål med Parmigiano (italiensk parmesan ost)
Salat af grønkål med jordbær, pinjekerner og citron vinaigrette
Sprødt kyllingeskind med rygeost og friteret salvie
Pris pr. ret.: 55 kr.
Røget tun med hemmelavede løvstikkepesto og brændt parmasan ost
Lakse rillette med lime mayonnaise, syltet fennikel og masser af urter.
Æbleskiver med pancetta, æble, mascarpone toppet med trøffel honning.
Blinis med røget chorizocreme og chorizo chips
Marineret svinemørbrad på bund af stegt fennikel, drysset med syltet chili.
Welsh rarebit (Brushetta med chili chutney, cheddar og crème fraiche)
Blinis med dildcreme, avokado og krebsehaler.
Brushetta med chorizo, grillet peber, feta og pesto.
Italienske kalve kødboller i kraftig tomatsauce.
Honningmelon bundet med Italiensk skinke og basilikumspesto
Krabbekager med spidskålsalat, chili, lime, pinjekerner og lime vinaigrette
Pris pr. ret.: 65 kr.
Diverse oste fra nær og fjern på stort fad.
Gambas de ajillo ( Tigerrejer stegt i olivenolie og hvidløg )
Vitello Tonatto (Kalvekød med tunsauce)
Sliders: oksebryst, gammel knas, svampe mayo og rødløg
Udvalg af forskellige pølser med oliven, humus, aioli.
Orecchiette med Salsiccia pølse, syltede svampe, fennikel og Parmigiano/ Pernod sauce
Risotto kugler med svampe og trøffel mayonnaise
Pris pr. ret.: 75 kr.
Rose rejer med sort aioli sauce og grillet citroner
Lyn stegt tun med peanutsauce.
Pasta rigatoni i cremet sauce med iberisk sortfods gris, stegte tomater, salvie og pancetta.
Mini Brushetta med oksecarpaccio.
Pocheret æg med stenbiderrogn, hollandaise og kartoffel chips. + 5 kr.
Trøffel toast med gruyere, iberico gris stegt i brunet smør + 10 kr.
Håndpillede rejer med spicy mango salat. + 5 kr.
Tatar af mørbrad med bearnaise mayonnaise, chips og urter. + 15
À La Carte menu
Vores à la carte pakke kan bestilles med 2 - 7 retter.
Priserne er pr, person ved min 40 kuverter:
2 retter 905 kr.
3 retter 995 kr.
4 retter 1085 kr.
5 retter 1165 kr.
6 retter 1245 kr.
7 retter 1330 kr.
Pakken indeholder:
8 timers arrangement
Middag
Velkomstdrink
Snacks ved ankomst
Kaffe / The / Avec
Leje af lokale
Bordopdækning med hvide duge/servietter
Rengøring / oprydning
Tjenere / Kokke
Fri fadøl fra Møns bryghus – huset vin – sodavand / vand (Under middagen)
Tilkøb:
Fri bar 4 timer med 4 valgfrie cocktails, fadøl, vin og vand. (+ 275 kr. pr. Person.)
Dj 4-5 timer plus opsætning og nedtagning. ( 4000-6000 kr )
______________________
Forretter:
Cremet pastinak suppe med kammusling, sprøde kastanjer, urte olie og friteret æblerør
Hvide asparges med pocheret æg, hollandaise på brunet smør, og sprødt rugbrød (Stenbiderrogn + 30 kr.)
Ravioli med hummer, maltjord, urter og bisque + 60 kr.
Panko paneret rødspætte med tomat mayo, asparges crudite, sne af dild og rugbrødsknas
Lakse rillette med citron mayo, syltet fennikel, urter og røg af æble.
Picnic kurv - En blanding af forskellige lækre snacks som deles ved bordet.
Mellemretter:
Risotto med ung hane, kantareller, pancetta, urter og brændt parmesan.
Jomfruhummerbisque serveres med rugbrød chips og dild olie.
Rigatoni med iberisk gris, fennikel, syltede svampe i cremet parmigiano sauce
Rosa stegt oksebryst med friske urter, svampe mayo syltede løg og chips
Linguine med tigerrejer, hvidvin, hvidløg, cherry tomater og sprød basilikum
Hovedretter:
Perlehøne ballotine med pancetta, pommes Anna, svampepure og portvinssauce.
Smør stegt kulmule med jordskokkepure, smør sauteret kartofler, grillet fennikel og Sauce vin Blanc
Iberisk sortfods gris, pikeret gulerod, smør stegt kål, Blomkål pure og trøffel sauce
Kalve tournedos med pommes Anna på rødbede, rødvinsglace og tomat kompot + 25 kr.
250 grams Rib eye med løgringe, bearnaise og pommes frites + 60 kr.
Desserter:
Brombær trifli med nøddeknas og krystalliseret hvid chokolade med lime
Baked Alaska med basilikum is i jordbær coulis toppet med nødde tuille
Pocheret pære med karamel mousse, kanel is og crumble.
Gateau Marcel med mango sorbet og mynte sne.
Passionsfrugt mousse i hvid chokolade hertil saltkaramel is og pistacie knas
Kold rabarber consommé serveres med kokos is på mascarpone og brændt hvid chokolade.
Natmad:
Stort ostebord med surt, sødt og sprødt.
Sliders med amr. oksebryst, gruyereost, syltet rødløg og svampemayo.
Pølser fra grillen + tilbehør (2 slags pølser)
Pulled pork burgers med coleslaw, syltet agurker og baconmayonnaise

Info om menuerne
Menuerne er beregnet til min. 40 personer
Husets vin, øl og vand ad libitum under middagen
Leje af lokale i et bestemt tidsrum (8 timer)
Borddækning med hvide duge og servietter
Kaffe, the og chokolade efter maden
Kok og tjenere
Bemanding fra første til sidste gæst
Rengøring og oprydning
Se vores brochure og menuer her også